TTV Amsterdam heeft een duidelijke visie:

• Iedereen is welkom!
  • Het opleiden van jeugd staat voorop.
  • We leren kinderen niet alleen tafeltennissen, we willen ze ook normen en waarden meegeven: respect, sportiviteit, eerlijkheid, discipline, plezier.
  • Breedtesport en topsport zijn verbonden met elkaar. Topsport is een  logisch gevolg van onze professionele opleiding.
  • Kinderen uit de eigen opleiding stromen door naar de senioren. Eventuele eredivisieteams worden in principe gevormd uit zelfopgeleide spelers. Wij zoeken geen kinderen of senioren van andere clubs om onze vereniging sterker te maken; wij maken onze eigen spelers sterk! Uitzonderingen zijn mogelijk, maar alleen als die in het belang zijn van onze eigen spelers.
  • Het belang van de vereniging gaat altijd voor het belang van een ploeg of individu.

Het Bestuur

Het bestuur van TTV Amsterdam bestaat uit een aantal enthousiaste leden die samen ervoor zorg dragen dat de jeugd voorop staat en dat er ruimte is voor groei.

Naam Functie Email adres
Jurgen Tas Algemeen

Extra
Yana Timina Trainster

De statuten

Download hier een kopie van de statuten.