Archief

A-ranglijsttoernooi Den Haag

Op zondag 18 maart werd in Den Haag het tweede A-ranglijsttoernooi van het seizoen gehouden. Ttv Amsterdam kwam terug met een mooie oogst aan medailles!

Bij de meisjes junioren was Yoeke de sterkste. Zij liet Rachel Gerarts (ttv Lybrae) en Karlijn van Lierop (AnytimeFitness/Westa) achter zich. Seth deed het met een tweede plaats uitstekend bij de jongens welpen. In een poule van vijf moest hij alleen Brent Ronde voor zich dulden. In het onderlinge duel tussen Seth en Brent gingen de games telkens met miniem verschil naar de speler van DTK'70. Broer Mads speelde bij de jongens kadetten een toernooi met ups en downs. Met drie gewonnen en drie verloren wedstrijden kwam hij niet in de buurt van het podium.

Ivan deed als welp mee bij de jongens pupillen. Met de nodige moeite en een beetje geluk wist hij de finale te halen, waarin Remi Chambet-Weil (HTTV-070) een maatje te groot was. Ook Xijin speelde in een hogere leeftijdsklasse; als pupil deed zij mee bij de meisjes kadetten. Daar wist zij de derde plaats te bemachtigen achter Chana van der Venne (TT Nijmegen) en Fleur Hoogeveen (Emmen).

3 Medailles op NK voor TTV Amsterdam

Inmiddels alweer twee weken geleden werd in Zwolle het Nederlands Kampioenschap voor senioren gehouden en bij elkaar wisten de drie spelers van TTV Amsterdam (Yoeke Gunsing, Yana Timina en Tanja Helle) maar liefst drie keer het podium te halen!

iana-tanja

Lees meer: 3 Medailles op NK voor TTV Amsterdam

Ivan wint internationaal toernooi Frankrijk

In het weekend van 13 en 14 januari werd in Pont-à-Mousson (Frankrijk) een internationaal jeugdtoernooi gehouden, met deelnemers uit Frankrijk, België, Nederland, Zwitserland en Luxemburg. Namens ttv Amsterdam deden Ivan Kahn en Mads en Seth Oomen mee. Ivan won het toernooi bij de zogeheten poussins (geboren in 2008 of jonger) zonder een game te verliezen! In de finale was hij te sterk voor Charles Janssens uit België.
In dezelfde klasse eindigde Seth als 15de. Mads werd 18de bij de minimes garcons 2.

Gefeliciteerd Ivan...

ivan-kahn3

Verslag NJMK Panningen

Dit weekend deden 5 spelers van TTV Amsterdam mee aan de Nederlandse Jeugd Meerkampen (NJMK) in Panningen. Daarnaast deden er nog 2 spelers mee, die bij ons trainen. Allemaal hebben we het weer super goed gedaan!!

20170528 175725

Lees meer: Verslag NJMK Panningen

Aan Tafel

"Kinderen laten stralen, mooier bestaat niet". Een foto door Jörgen Caris.

Een foto door Jorgen Caris

facebook-icon-32twitter-icon-32

Sponsors