TTV AMSTERDAM

TAFELTENNIS: ÉCHTE SPORT!

Tafeltennis wordt in Nederland vaak gezien als een activiteit voor op de camping. Jammer, want deze sport is zoveel meer dan dat. Bij TTV Amsterdam benaderen we tafeltennis dan ook als echte sport, met alle voordelen die er bij komen kijken. Welke dat zijn? Nou, de lijst is lang: tafeltennis stimuleert onder andere de oog-handcoördinatie, het reactievermogen, de algehele en fijne motoriek, de balans, de alertheid, én de hersenen (er zijn zelfs wetenschappelijke aanwijzingen dat tafeltennis kan helpen om dementie te voorkomen)! Daarbij is het ook nog een heel sociale, veilige en portemonneevriendelijke sport: je speelt altijd samen, de kans op blessures is klein en de kosten zijn beperkt. Ten slotte is tafeltennis echt een sport voor iedereen: voor jong (vanaf 4) en oud (tot 120), dik en dun, man en vrouw, homo en hetero, wit en zwart, en ga zo maar door. Bij TTV Amsterdam is iedereen dan ook welkom!

20190319-ranglijst-a-den-haag

Mooie resultaten van TTV AMSTERDAM op A ranglijst

Ivan Kahn( 2 de jaars welp) 1 ste bij pupillen
Seth Oomen 1 ste bij welpen
Mads Oomen 3 de bij kadetten
Xijin (2de jaars pupil) 2 de bij meisjes kadetten.
Matan Friedman 9 de bij kadetten.

Xijin Zheng en Ivan Kahn winnen meerkampfinale​

De finale van de jeugdmeerkampen 2018 is voor ttv Amsterdam heel succesvol verlopen. Van de vijf deelnemers in Panningen gingen er twee met de hoofdprijs naar huis.

iana-tanja

3 Medailles op NK voor TTV Amsterdam

Inmiddels alweer twee weken geleden werd in Zwolle het Nederlands Kampioenschap voor senioren gehouden en bij elkaar wisten de drie spelers van TTV Amsterdam (Yoeke Gunsing, Yana Timina en Tanja Helle) maar liefst drie keer het podium te halen.

Close Menu