TRAINING LOCATIE

TTV Amsterdam speelt haar thuiscompetities in de sporthal Laan van Spartaan in Amsterdam West.

Adresgegeven:
Rinus Michelslaan 26
1061 MB Amsterdam
Tel. 020-7371716

Openbaar vervoer:
Metro 50 halte “Jan van Galenstraat”. Tram 13 en bus 282.

Parkeren:
In de directe omgeving van de sporthal geldt betaald parkeren tot 24:00. Meer informatie over parkeren in Amsterdam West kunt u vinden op: https://www.parkeren-amsterdam.com/parkeergarages-west. Klik hier voor een interactieve parkeergebiedenkaart en voer de postcode 1061 MB in voor het parkeergebied rondom Laan van Spartaan.

REGIONAAL TRAINING CENTRUM

TTV Amsterdam is als eerste in november 2013 gestart met een Regionaal Trainings Centrum (RTC). Het doel is het verhogen van de trainingskwaliteit en -omvang van talenten ‘Onder 13’. Dit speerpunt komt uit het meerjarenbeleidsplan van de NTTB. Er is namelijk gesignaleerd dat de technische ontwikkeling op jonge leeftijd te kort schiet en dat de verenigingen en afdelingen niet in staat zijn dit gat in de ontwikkeling richting internationaal niveau voldoende te dichten.

Het beleid oriënteert zich bij de technische ontwikkeling op het internationaal niveau. Het gaat duidelijk om de prestaties op de lange termijn. De technische opleiding moet een betere basis krijgen, die een gedegen doorontwikkeling van alle verschillende (individuele) technieken mogelijk maakt. Het verhogen van de trainingskwaliteit en -omvang voor talenten tot 13 jaar is essentieel en wordt mogelijk gemaakt door de oprichting van RTC’s. In deze centra zal individueel en lokaal gewerkt worden. De trainingen die binnen een RTC worden verzorgd, zijn aanvullend op de bestaande trainingsstructuur bij de verenigen (of elders). Een grote rol is daarbij weggelegd voor de RTC trainer, bij onze vereniging Yana Timina, die centraal zal staan in het ontwikkelingstraject van de speler. De trainer is tevens verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het spelsysteem. In het centraal verzorgde programma, dat zowel uit eendaagse als meerdaagse stages bestaat, worden de Nationale talenten bij elkaar gebracht en met elkaar trainen. Bovendien zullen de sterkste spelers deelnemen aan Internationale trainingsstages en toernooien.

Voor meer informatie kunt u terecht bij RTC-coördinator van TTV Amsterdam: Iana Timina

TRAINING AGENDA

Close Menu